Acneea severa, cosurile ce iti mananca zilele...haideti sa le atacam din doua parti.

Unul dintre lucrurile pentru care ii multumesc lui Dumnezeu este ca mi-a dat un ten bun, mai mult uscat decat gras de aceea nu am avut probleme cu cosurile in momentul pubertatii.
Totusi banuiesc ca atat fetelor cat si baietilor, acneea este o problema ce poate afecta nu doar fizic ci si psihic sanatatea unui tanar.
Cei ce sunteti tineri, acum e momentul sa va bucurati de frumusetea voastra, de aceea impreuna vom ataca acneea severa din afara pielii si dinauntrul ei.

Cum o atacam de din afara:
EPIDUO - epiduo este o crema cu doua substante active adapalen si benzoylperoxid , din pacate nu este o crema prea ieftina insa este foarte eficienta, dovada fiind si filmuletele si imaginile de pe internet cu "inainte si dupa" folosirea ei.
Dinauntrul ei vom ataca acneea cu un antibiotic: MINOCYCLINA 50 mg sau Doxiciclina desi eu personal as recomanda prima varianta.

Despre Minocyclin am mai scris un articol pe care il puteti vizualiza apasant aici.
Desigur daca nu vreti sa va apucati de atibiotice puteti ramane doar la Epiduo chiar si asa veti vedea efecte majore.  
Puteti apela la FarmaExpress.ro ca sa va aduca Epiduo, insa aveti grija fiindca necesita reteta (daca nu e comandat de catre un medic sau un farmacist) si mai exista si un cost de transport de 33 RON.
In link-ul de mai jos gasiti o lista cu videouri facute de catre persoane ce au folosit epiduo.


EPIDUO 0,1%/2,5% Gel Pumpsysstem P10253587 GEL 45 g GALDE € 43.65

EPIDUO 0,1%/2,5% Gel Pumpsysstem P10253570 GEL 30 g GALDE € 34.55

EPIDUO 0,1%/2,5% Gel Pumpsysstem P11580153 GEL 60 g GALDE € 51.00